Nimeni nu misca un deget!

CONCURS!

Asociația Culturală Art Act din Cluj-Napoca demarează două concursuri adresate tinerilor muzicieni (sau unui grup de muzicieni) și tinerilor creatori de modă.  Scopul primului concurs îl reprezintă crearea coloanei sonore pentru o piesă de teatru forum jucată în cadrul I.O.I. FEST, în data de 16.10.2011. Muzicienii sunt invitați să prezinte creații proprii sau preluări care ei le consideră a fi  adecvate unei piese de teatru. Lucrările muzicale vor fi prezentate sub forma unor concerte care vor fi susținute vineri, 14 octombrie 2011, pe o scenă amplasată în Piața Muzeului din Cluj-Napoca.

Tematica piesei de teatru este „Rețelele de socializare”.

Înscrierile se fac până în data de 09.10.2011, pe adresa as.cult.artact@gmail.com

Regulamentul concursului este disponibil aici

Scopul celui de-al doilea concurs este alegerea costumelor pentru piesa de teatru forum, care va avea aceeași tematică și aceeași dată a reprezentației (16.10.2011). Participanții trebuie să se prezinte sâmbătă, 15 octombrie 2011, cu 1-2 creații proprii care nu au mai fost prezentate în spațiul public până la acel moment. Costumele vor fi prezentate sub forma unei defilări în oglindă. Mai exact publicul va putea vedea, în paralel, costumele participanților și 10 costume care au fost deja folosite  în cadrul unor spectacole de teatru.

Înscrierile se fac tot până în data de 09.10.2011, pe adresa as.cult.artact@gmail.com

Regulamentul concursului este disponibil aici

Proiectul I.O.I. FEST vizează realizarea unui festival cultural în aer liber care să permită accesul tuturor persoanelor interesate de cultură la produse artistice inedite.I.O.I. FEST vine în întâmpinarea cererii de evenimente culturale inedite şi inovative din partea publicului larg. Evenimentul își propune să acopere o serie largă de domenii artistice (teatru, muzică,expoziţii, fotografie etc). Prin intermediul acestora, cultura va fi adusă în faţa publicului, fiind excluse impedimentele care ţin de accesibilitate (preţ, locaţie, etc). Durata de desfăşurare a festivalului va fi de 3 zile, fiind prevăzut un calendar de activităţi artistice variate. Programul festivalului va conţine trei piese de teatru de factură diferită (teatru de improvizaţie, teatru contemporan şi teatru forum), trei concerte live, o expoziţie de fotografie, o prezentare de costume de teatru şi două concursuri destinate publicului participant la eveniment.

Acest festival este unic in peisajul cultural clujean, datorită implicării specialiştilor de renume naţional în proiect precum şi datorită prezentării unor forme de manifestare artistică care implică audienţă în crearea produsului cultural.

http://www.artactmagazine.ro/art-act-cauta-tineri-artisti-pentru-realizarea-costumelor-unei-piese-de-teatru-din-cadrul-i-o-i-fest.html

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 • Colendar

  September 2011
  M T W T F S S
      Oct »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930